MISLIM.NET

Sem Mateja in moji prijatelji me najbolj poznajo po tem, da obožujem knjige in češnje. Že kot otrok sem rada listala po knjigah in še pred vstopom v šolo sem se iz Disneyjevih pravljic naučila brati male tiskane črke. 2. oktobra 2020 sem dobila najlepši naziv na svetu – postala sem mamica sinčku Leonu in se s tem na novo rodila. Časa za branje nimam več veliko, vsako prosto minutko pa poskušam izkoristiti za to, da preberem vsaj nekaj stavkov iz knjige.

Kot mamica se zavedam, kako pomembno je, da si vzamemo vsaj nekaj minut na dan samo zase. Šteje tudi, če je časa le toliko, da zjutraj preberemo lepo misel ali citat, ki nato čez dan ostane v mislih z nami. Včasih so dovolj že malenkosti. Ker si brez knjig in pisane besede ne predstavljam življenja, je stran namenjena tudi ozaveščanju branja, predstavitvi knjig in knjigic za naše škratke ter predstavitvi avtorjev in njihovih del. Tako idej, katero knjigo vzeti v roke ali katero pravljico prebrati našim najmlajšim, ne bo zmanjkalo. Ker je moja izobrazba iz smeri prehrane, ne bo manjkalo niti idej za pripravo obrokov ali sladic.

Upam, da se bo na moji stani za vsakogar našlo kaj zanimivega. Mogoče bodo celo tisti, ki niso knjižni molji, to postali 😀. Namen strani mislim.net je namreč tudi, da skupaj odkrivamo in spoznavamo poti, po katerih nas vodi življenje.

Si zraven?